Onze specials

VIP Ladiesnight De Break-Up Club
Releasedatum: 11 september 2024

Een charmante jongeman runt samen met zijn beste vriend een ongebruikelijke service die mensen helpt om hun relaties te beëindigen, zonder zelf de confrontatie aan te gaan.

Ladiesnight Rokjesnacht
Releasedatum: 2 oktober 2024

Roos lanceert vol optimisme een matchmaking-bedrijf om singles te koppelen zonder eindeloos te swipen, maar haar poging om vier onhandige vrijgezellen te matchen leidt tot onverwachte hilariteit en romantische verrassingen.

Ladiesnight De Mannenmaker
Releasedatum: 16 oktober 2024

Anne, bekend als ‘De Mannenmaker’, transformeert kansloze mannen tot gewilde partners zonder zelf verliefd te worden—totdat haar nieuwste ‘project’ onverwacht haar hart raakt.

RB&O 24/25: Le Nozze di Figaro
Releasedatum: 31 oktober 2024

Figaro’s trouwdag in huize Almaviva belooft vol onthullingen en schandalen te zitten. Deze opera buffa van Mozart combineert onweerstaanbare komedie met momenten van adembenemende schoonheid en onvergetelijke melodieën.

Daal af in het konijnenhol en reis met Alice door Wonderland, waar merkwaardige personages tot leven komen in een betoverende balletuitvoering van dit beroemde verhaal.

RB&O 24/25: De Notenkraker
Releasedatum: 26 december 2024

Geniet op 2e kerstdag van een sprankelende voorstelling vol feestelijke charme, waar sprookjesachtige dans en historische ontwerpen samenkomen in een onvergetelijke balletklassieker.

RB&O 24/25: Assepoester
Releasedatum: 30 januari 2025

Laat je meevoeren naar een etherische wereld waar de toverspreuk van een fee dromen tot leven brengt in dit magische ballet, een betoverende theaterervaring voor het hele gezin.

RB&O 24/25: Les Contes d’Hoffmann
Releasedatum: 27 februari 2025

Vier vrouwen, vier bijzondere liefdesverhalen komen samen in een betoverende opera vol romantiek en dromen, geleid door een voortreffelijke cast.

RB&O 24/25: Het Zwanenmeer
Releasedatum: 27 maart 2025

Een betoverend verhaal van liefde, verraad en vergiffenis komt tot leven in een verbluffende uitvoering van Het Zwanenmeer, met Tsjaikovski’s meeslepende muziek en adembenemende choreografie.

RB&O 24/25: Romeo en Julia
Releasedatum: 24 april 2025

Een verwoestende familievete in Verona vormt de achtergrond van de meest aangrijpende liefdesgeschiedenis ooit, schitterend vertaald naar ballet.

RB&O 24/25: Turandot
Releasedatum: 29 mei 2025

Een meeslepende opera over een wrede prinses en haar mysterieuze aanbidder, vol passie, wraak en het iconische ‘Nessun dorma’, schitterend tot leven gebracht.

RB&O 24/25: Die Walküre
Releasedatum: 29 juni 2025

Goden en stervelingen botsen in een epische strijd terwijl het mythische avontuur van Wagner’s ringcyclus voortduurt.

Vier korte balletstukken combineren de energie van muziektheater met hedendaagse dans, en tonen het indrukwekkende talent van choreograaf Christopher Wheeldon.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag